Als je 't mij vraagt...

Chiro Meeuwen

Nieuws

Als je wil weten wat er allemaal gebeurt bij Chiro Meeuwen dan kan je dat hier lezen aan de hand van korte nieuws artikels.

« Vorig artikel

Verslag kampdag 1 en 2

zondag 12 juli 2015


Hallotjes lieve thuisblijvers,

Gisteren om 15u kwam de leiding aan op onze prachtige kampplaats. We hadden welgeteld 2 uur om de kampplaats helemaal tip top in orde te maken voor de aankomst van de leden. Dit was een zware opdracht, want dat moest gebeuren met twee schamele karren aangezien er geen camion op het terrein mocht... Dankzij de kracht van de leidsters en Ronny is dit natuurlijk geslaagd!
Alle leden kwamen vervolgens als echte filmsterren en artiesten aan op de rode loper. De paparazzi stond al klaar om alles vast te leggen op foto. Op dit geweldig evenement werden maar liefst 200 hot-dogs verorberd en heel wat drank gedronken. Hierdoor zit de leiding nu zonder frisdrank. Gelukkig hebben we nog iets anders voorzien. De inzet van de leden werd al meteen getest door een heuse touwtrek-wedstrijd. Hierdoor werd bewezen dat afwasploeg 'One direction' de sterkste groep van de dag was. Dit betekent dat zij met een voorsprong vertrokken zijn op de Wall Of Fame. Nadat alle ouders vertrokken en hun traantjes gedroogd waren, kon tien dagen pure fun beginnen!!!! Iedereen kon zijn bedje gaan installeren en meteen werden de eerste snoepzakken open getrokken, het begin van een eerste wilde nacht.

's Morgens om 8uur werd iedereen wakker in Hollywood Hills. De oogjes waren zeer klein, maar het enthousiasme des te groter. Zeker nadat iedereen verrast werd met een prachtige pet van Chiro Meeuwen. Na een paar stevige boterhammen en een petit gervaiske konden we er helemaal voor gaan. De speelclub begon met een heus heksenspel, waarbij er een overheerlijke heksenpap gemaakt werd. Een papje waar onder andere verf, modder, macaroni en gras in zat, heerlijk!!! Ondertussen begonnen de rakwi's aan een evolutie doorheen het leven. Ze keerden eerst terug in de tijd en werden baby. Vervolgens werden ze peuter, kleuter, tiener, volwassen uiteindelijk bejaard. In deze laatste fase gingen ze samen een spelletje bingo spelen. Iedereen kreeg een prijs te pakken. De tito's werden helemaal omgetoverd tot een echte WC-madam of WC-heer. Inte (ook wel Bertha) werd gekroond tot best verklede WC-madam en bij de jongens ging Sam (ook wel Willy) met deze eer lopen. Op het einde van het spel werd uiteindelijk Caitlin (ook wel Georgette) tot beste WC-madam gekroond! Ook de keti's waren (tegen onze verwachtingen) zeer actief bezig met ruwe spelen. De eerste vuile kleren werden dan ook meteen gemaakt. De aspi's hielden zich bezig met Cluedo en gingen op zoek naar de moordenaar, zouden ze hem gevonden hebben?
's Middags kon iedereen genieten van een lekkere worst met wortelpuree!!!
De platte rust verliep zeer rustig, alleen de tito's konden hun mondjes niet houden en moesten daarom vandaag om 21uur30 in plaats van 22uur gaan slapen.
In de namiddag hielden de speelclubbers zich bezig met het maken van pizza. Om de juiste ingrediënten te achterhalen, moesten ze vermomd tot bij de leiding sluipen. Dit zorgde voor hilarische taferelen. Daphne dacht dat ze onherkenbaar was door haar lichaam te bedekken, maar haar gezicht was ze helemaal vergeten.
Een traditionele fotozoektocht viel in de smaak bij de tito's en de keti's waren dol op een een spelletje één tegen allen.
Tijdens het vrije moment vonden de leden geen beter idee dan een modderpoel te maken van het speelveld. Natte kleren hangen nu te drogen op de wasdraad. De voeten kregen we jammer genoeg niet meer zuiver.
Na de formatie werd er nog een spelletje dikke pik gespeeld en hieruit bleek dat Fleur Palmers uit de groep van Rihanna de overgrote winnaar was. Hierdoor heeft Rihanna de achtervolging ingezet op de Walll of Fame.

Nu gaan de oogjes toe, bye bye, zwaai zwaai!
Tot de volgende!!

Groetjes de nu al hese leiding :(