Als je 't mij vraagt...

Chiro Meeuwen

Nieuws

Als je wil weten wat er allemaal gebeurt bij Chiro Meeuwen dan kan je dat hier lezen aan de hand van korte nieuws artikels.

« Vorig artikel

19/07 - deel 1

zondag 21 juli 2013


Een hele goede, hele vroege morgen aan iedereen van jullie!

Deze morgen stond er een verrassing op het programma.
In plaats van om 8u, ging deze morgen om 6u de wekker af. We gingen op dauwtrip!!!
Na een uur gewandeld te hebben door de Molse bossen, werd er gestopt om een kleine bezinning te houden. Deze werd voorbereid door onze tiptiens. Floor, Lorie, Catho en Eef hadden het over hoe iedereen een ander pad bewandeld gedurende zijn leven en dat we op verschillende kruispunten komen en hierbij soms ook verkeerde keuze kunnen maken. Iedere groep moest opschrijven wat hun doel was voor dit kamp en er werd afgesloten met een mooi lied.

Hierna stond een werkelijk feestontbijt op het menu. Onze geweldige kookmoekes vonden de energie om spek met eieren voor ons te bakken. Er werden 160 stukken spek gebakken en 120 eitjes werden smakelijk verorberd. Hierna zou normaal iedereen genoeg energie moeten hebben voor een hele dag, maar dat vroege opstaan liet zich toch merken. ’s Middags werd er in plaats van een half uur, 1 uur platte rust gegeven.

De ribbels maakten in de voormiddag hun spaarvarken af door deze te voorzien van een mooi kleurtje. De meeste waren roze, maar er zaten ook enkele blauwe, oranje en groene tussen.
In de namiddag werd er naar goede gewoonte weer met het water gespeeld en werden er enkele kleine kringspelletjes gespeeld. Ook de eerste voorbereidingen voor de bonte avond van morgen werden getroffen. Het belooft een waar schouwspel te worden.