Als je 't mij vraagt...

Chiro Meeuwen

Nieuws

Als je wil weten wat er allemaal gebeurt bij Chiro Meeuwen dan kan je dat hier lezen aan de hand van korte nieuws artikels.

« Vorig artikel

18/07 - deel 2

zondag 21 juli 2013


De speelclub startte na het ontbijt met een modeshow. De verkleedkoffer lag natuurlijk volledig over hoop, maar zorgde voor onvergetelijke taferelen. Nore Geusens werd miss zat en Kjelle werd miss giechel.
Ook bij onze andere jonge groep werd er in de namiddag gedoopt. Hier ging het er nog iets vuiler aan toe. Ze moesten per 2 gaan staan, de ene kreeg mayonaise op de buik en de andere ketchup en moesten zo cocktailsaus maken. Ook moesten ze met verzamelde haren een baard maken.

De rakwi’s begonnen stevig met enkele wilde spelen. Nadat Jelle ’s morgens uit zijn bed was gevallen, werd hij niet gewekt (omdat we hem niet zagen liggen) en mistte hij het ontbijt deels… Gelukkig was dat niet te zien tijdens de spelen en lieten hij en de rest zich volledig gaan. Dikke pik, uitbrekertje… Niks werd overgeslagen.
In de namiddag hield het zwembad onze kids fris en er werd weer wild gespetterd. ‘Hier leg ik mijn zakdoek neer’, werd ‘hier giet ik mijn beker leeg’.

De tito’s namen zelfs tijdens het spel het omgekeerde gedoe heel serieus. Zo werd er achteruit voetbal gespeeld en moest er dus in eigen goal gescoord worden. Ook voor hen bood het zwemparadijs in de namiddag verkoeling.

Omdat de asti’s pas om half 11 moesten opstaan, was de voormiddag kort en werd er een portemonnee van een melkkarton geknutseld. Het resultaat was zéér geslaagd.
Omdat ook zij in de namiddag de koelte opzochten speelden ze een spel binnen. Het zogenoemde ‘room escape’. Ze werden in 8 verschillende kamers gedropt en moesten proberen om hieruit te geraken door de juiste sleutel op het slot te vinden. Dit door verschillende opdrachten te doen met codes en raadsels.

Als middagmaal werd er rijst geserveerd met currysaus, een kipfiletje en een fris stukje ananas. Normaal wordt er mét bestek gegeten, maar vandaag natuurlijk niet! Dit vonden de leden helemaaaal niet erg.

’s Avonds werden er gewone boterhammen gegeven en daarna kon iedereen eens op tijd zijn bed in. Wat ze echter nog steeds niet weten is dat er morgenvroeg nog een verrassing op het programma staat… Meer hierover krijgen jullie morgen te horen! Bij onze volgende update.

We zouden ons ook nog willen verontschuldigen voor onze internetproblemen.
Hopelijk blijven jullie ons toch nog volgen!!!

Opstaaaaaaaannnnnn

Groetjes
Meeuwen Chiro leiding